Interna MP-bråk i Umeå avslöjar muslimsk infiltration

Det stormar i Miljöpartiet i Umeå. Så mycket att partiet tillsatt en smålänning för att medla. Bråket ledde nyligen till en debattartikel i Aftonbladet – som avslöjade att 32 av de 40 miljöpartisterna i staden är muslimer.

Avslöjandet började när den förre SD-riksdagsmannen Thoralf Alfsson i Kalmar skrev om hur enkelt det verkar vara för muslimer att ta sig in i vissa parter – Centerpartiet och Miljöpartiet. Alfsson skrev om Max Trondlé, en 22-åring som gjort kometkarriär i MP. Från ingenstans blev han distriktsordförande för MP Kalmar län och valdes in i partistyrelsen. I november 2017 utsågs han dessutom till ordförande för interimsstyrelsen i Västerbotten. Hans främsta meriter tycks vara deltagande i Prideparader.

När interna problem dök upp i Miljöpartiet i Västerbotten tillsattes Max Trondlé som ordförande för de norrländska miljöpartisterna, med uppdrag att medla och lösa konflikten. Det gick inget vidare.

Det hela ledde till en debattartikel i Aftonbladet där miljöpartisterna i Västerbotten skrev att de anser sig utsatta för partiledningens olika aktioner:

”I stället för att inbjuda till dialog har partiledningen trampat på allt vad medlemsdemokrati heter. I uppenbar strid med gröna grundbultar om att bygga partier och samhällen underifrån så tog partistyrelsen i höstas över distriktsavdelningen i Västerbotten.”

”Är MP Västerbotten kidnappat av muslimer?”

Men det mest intressanta med debattartikeln är inte vad de skriver, utan vilka som skrivit under. Av de 40 namnen är bara sex svenska. Thoralf Alfsson skrev på sin blogg:

”Är Miljöpartiet i Västerbotten kidnappat av muslimer och islam? Är det verkliga skälet till att partistyrelsen kör över medlemmarna i Västerbotten att man vill stoppa en islamisering av partiet? Kommer vi att få se liknande utveckling i andra partiet? Centerpartiet?”

Här är hela listan av miljöpartiska undertecknare från Umeå:

Mia Winroth
Emma Frennesson
Felicia Landgren Westerlund
Madeleine Hijazi
Pär Bylund
Mohamad Karim
Faisal Mosleh
Amed Mostafa
Tasneem Naqvi
Narmin Mostafa
Feridon Mohebali
Dan Grönlund
Fadi Ardity
Mona Mujahidi
Omar Salih
Diaa Asshalaby
Hassan Mohamadamin –
Shareef Sawas
Hemn Abdulla
Handrerin Mujahidi
Assad Haidray
Basim Abositta
Hassan Manosur
Ahmed Ajjan
Mardin Maroof
Michael Teklemariam
Safin Mohamadamin
Iran Asgarian
Abeer Elwakil
Omar Mahggoub
Gabriel Farrysson
Hussein Shenino
Randa Salman
Arvin Mohamadamin
Niven Mosleh
Fahimeh Soltanipanah
Havres Mohamadamin
Fifi Fadel
Basem Ibrahim
Atef Hijazi

Det är onekligen ett anmärkningsvärt antal muslimska namn.

 

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!