KMS#54: Så gör du för att inte bli ett offer

Med Magnus Söderman

Sex personer skjuts ned på öppen gata i Malmö, tre dör. Ändå blir det inte så mycket uppståndelse som man kanske trodde. Vänstermyten om tabula rasa är åter igen bevisad fel då det visar sig att inga insatser mot brott verkar hjälpa vissa. Magnus ger dig i dag också verktygen för att inte bli ett offer i dagens Sverige.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Sex personer skjuts ned på öppen gata i Malmö, tre dör. Ändå blir det inte så mycket uppståndelse som man kanske trodde. Vänstermyten om tabula rasa är åter igen bevisad fel då det visar sig att inga insatser mot brott verkar hjälpa vissa. Magnus ger dig i dag också verktygen för att inte bli ett offer i dagens Sverige.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!