Det lättpåverkade minnet, dödsstraff och dubbelmoral (Nyhetssvepet 180709)

Rutinerna återfinner sig äntligen när Daniel är hemma i studion igen efter en vecka på Gotland! Med sig har han Magnus Söderman och som vanligt när det är Daniel och Magnus blir det filosofiska utläggningar om allt från historiska filmer, lättpåverkade vittnen, hur propaganda bör skötas och dödsstraff.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Rutinerna återfinner sig äntligen när Daniel är hemma i studion igen efter en vecka på Gotland! Med sig har han Magnus Söderman och som vanligt när det är Daniel och Magnus blir det filosofiska utläggningar om allt från historiska filmer, lättpåverkade vittnen, hur propaganda bör skötas och dödsstraff.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!