KMS#62: Är vi mitt uppe i ett krig?

Björn Björkqvist, Dan Eriksson, Magnus Söderman

Storbritannien går mot en politisk kris och Sveriges bönder vädjar om hjälp när torkan fortsätter. Förutom detta blir det i dag också en bredare diskussion kring taktik, realpolitik, visioner och oppositionens arbetsmetoder – samt ett konstaterande att vi befinner oss i krig. Men det betyder kan inte vad man kan tro.

Ur kvällens program

  • Boris Johnson avgår som utrikesminister – kommer han utmana May om premiärministerposten?
  • Mansfri festival granskas av DO.
  • Sveriges bönder vädjar: Handla svenskt!.
  • Utbrett identitetsfusk för att maximera bidrag bland asylsökare.
  • Vad är skillnaden mellan realpolitik och metapolitik och hur ser vi på polariseringen i samhället. Vill vi verkligen ha den? Vilka är de realistiska förutsägelser vi kan göra om framtiden, utifrån insikten om den nuvarande situationen?

Med mera…


Vår senaste podcast

Lyssna på fler podcasts här
Kommentarer