Brexit-kaos, nyanlända kraschar kommuner och krig mot no-go-zoner (Nyhetssvepet 180710)

Allt är som vanligt igen! Både Ingrid och Daniel sitter i studion och leverear precis som vanligt det gamla vanliga från det Sverige som tyvärr har blivit vanligt med kaos i skolorna, kaos i politiken och kaos mest överallt. Extra kaotiskt verkar det vara i Storbritannien där Brexit har lett till två tunga avhopp. Att Storbritannien kommer lämna EU är bestämt men på vilka premisser?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Allt är som vanligt igen! Både Ingrid och Daniel sitter i studion och leverear precis som vanligt det gamla vanliga från det Sverige som tyvärr har blivit vanligt med kaos i skolorna, kaos i politiken och kaos mest överallt. Extra kaotiskt verkar det vara i Storbritannien där Brexit har lett till två tunga avhopp. Att Storbritannien kommer lämna EU är bestämt men på vilka premisser?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!