Miljöpartiet har satt en salafist som toppnamn i Vetlanda

Ibrahim Hajomar vill förbjuda flickor att dansa och sjunga

Salafisten Hajomar kom till Sverige från Sudan 1987. Men den öppna svenskheten har inte fungerat på honom, trots över 30 år i landet. På Facebook uppmanar han mammor att bara lära döttrarna hur de ska be och recitera Koranen.

ISLAMISERING. Ibrahim Hajomar, 49, är flitig på Facebook. Enligt Nyheter Idag har han bland annat delat en film där det sägs: ”Ett meddelande till alla mammor: Lär inte dina barn att dansa bland människor, utan lär dem hur man ber. Lär inte din flicka att sjunga, utan lär henne recitera Koranen.”

Hajomar sitter redan i Vetlanda kommunfullmäktige och i höstens val är han Miljöpartiets toppnamn. Detta trots att han öppet delar salafistiska budskap i sociala medier. Han har delat Facebooksidorna ”Den salafistiska vägen” och ”Mohammad al Salafi”.

Och det är tydligare än så.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!