Lokal politik, vikten av kontanter och artificiell intelligens (Nyhetssvepet 180712)

Klaus Bernpaintner hjälper Daniel att klaga på tillståndet i Sverige. Det blir intressanta diskussioner om lokalpolitik och varför vi måste handla mer med kontanter. Medborgerlig samling får inte medverka i PRIDE och frågan är både varför, och varför de ens vill ställa upp? Sveriges bönder lever i kris och Klaus har några intressanta lösningar på problemet. Utvecklingen inom artificiell intelligens går så fort att det snart måste tas ett beslut över hur vi skall hantera det. Är vi roade? Är vi oroade?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Klaus Bernpaintner hjälper Daniel att klaga på tillståndet i Sverige. Det blir intressanta diskussioner om lokalpolitik och varför vi måste handla mer med kontanter. Medborgerlig samling får inte medverka i PRIDE och frågan är både varför, och varför de ens vill ställa upp? Sveriges bönder lever i kris och Klaus har några intressanta lösningar på problemet. Utvecklingen inom artificiell intelligens går så fort att det snart måste tas ett beslut över hur vi skall hantera det. Är vi roade? Är vi oroade?

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!