Massprotester mot rasistisk lag i Israel

Druserna demonstrerade för sina rättigheter

Israel fortsätter hårdnackat att ha (och fördjupa) vad som i alla andra länder i världen skulle kallas för rasistisk lagstiftning som syftar till att främja judar. I helgen demonstrerade tiotusentals druser i landet.

JUDESTATEN. Israel är i färd med att stifta en ny nationalitetslag som går ut på att förankra den judiska karaktären i landet. Bland annat har man nedgraderat det arabiska språket som inte längre är ett officiellt språk i Israel.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!