Asylsökare från Afghanistan knivhögg fyra i Frankrike

Åter igen har en asylsökare belönat värdbefolkningen med brutalt våld. I tisdags attackerade asylsökare slumpvis utvalda offer. Fyra skadades varav en allvarlig. Inte terrorism enligt polisen då mannen mådde psykiskt dåligt.

MÅNGKULTURELLA KONSEKVENSER. En tröjlös och mycket upprörd långhårig afghan gav sig på folk i den franska staden Perigueux. När ambulanspersonal som råkade på händelsen ingrep för att lugna mannen gick det från illa till värre.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!