”Allahu akbar” skrek mannen och gick till attack – sköts till döds av polis

En algerisk migrant sköts till döds tidigt på måndagsmorgonen efter att han attackerat spansk polis med kniv.

SPANIEN. Vid sextiden på morgonen försökte en algerisk man ta sig in i polisstationen i staden Cornellà de Llobregat. Mannen var beväpnad med en kniv och skrek ”Allahu akbar” (Gud är större). Mannen sköts ned av polis och avled. Förutom den döda angriparen finns det inte rapporter om ytterligare offer.

Polisen har spärrat av polisstationen och migrantens hem och ska utreda vilka motiv som ligger bakom attacken.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!