Trumps uttalande om Sydafrika är glädjande

Att president Donald Trump i en tweet säger sig att gett sin utrikesminister uppdraget att titta närmare på exproprieringen av boers farmar samt det pågående folkmordet på vita i Sydafrika är mycket glädjande.

USA/SYDAFRIKA. Det pågående folkmordet i Sydafrika mot vita ignoreras eller förnekas såväl av landets regim som omvärlden i allt väsentligt, även om Australiens premiärminister nämnt det. Därför är det mycket glädjande att president Donald Trump tar upp det i en av sina tweets.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

 

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!