När ANC stjäl boernas jordbruk kommer lånen vara kvar

Storbritannien stödjer "landreformen" om den är "laglig".

I Sydafrika fortsätter det kommunistiska partiet ANC med arbetet att förändra grundlagen och påbörja sin ”landreform”, vilken innebär att vita farmare kommer bli av med sina gårdar utan att kompenseras för det. Samtidigt kommer bankerna att fortsätta kräva tillbaka de pengar som lånats ut till bönderna.

KOMMUNISM I PRAKTIKEN. Det var i förra veckan som ett email skickat från en av Sydafrikas största banker, Nedbank, började cirkulera på internet. I mailet skriver banken:

Detta är en artikel från Svegot Plus
Som plusprenumerant kan du läsa hela artikeln och bland annat få veta hur de svarta tänkt att de ska klara sig om alla vita farmare försvinner. Det är sannerligen häpnadsväckande.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!