Två till sjukhus efter knivdåd som var terrorism

Under fredagskvällen förra veckan knivhöggs två amerikanska medborgare på centralstationen i Amsterdam, Nederländerna. Mannen sköts av polis och överlevde. Nu berättar han att det var på grund av att han upplevde att islam förolämpades i landet som han knivhögg de två männen.

KNIVTERROR. Den misstänkta terroristen är själv hemmahörande i Tyskland och reste till Amsterdam i syftet att utföra sitt dåd. I förhör har han bland annat nämnd Geert Wilders som en av de han anser har förolämpat islam, Muhammed och koranen.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Terroristen i Amsterdam är en i raden av många som använder sig av ett ny taktik som är nästa omöjlig att stoppa innan det är försent. Läs mer, bli plusprenumerant.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!