När kvinnorna röstar nationellt så är det början på slutet

Det finns inget farligare än en hona som känner att hennes avkomma är hotad. Punkt slut. När det slår igenom i realpolitiken och i kulturkampen så är det början på slutet för den vänsterliberala samhällsordningen.

REVOLUTION. Flera studier och mätningar visar att allt fler kvinnor nu ställer sig till den nya högerns förfogande och omfamnar det traditionella och nationella. De är minst sagt välkomna eftersom oppositionen länge varit en korvfest i allt väsentligt. Och de är välkomna, inte bara som framtida hustrur till männen, utan som politiska företrädare och inspiratörer. Vi ser det ske framför våra ögon och det är början på slutet…

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få veta varför kvinnorna nu söker sig till ”högern” och varför detta är så avgörande för oss.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!