Ingen kan väl längre tro på statstelevisionens opartiskhet?

Men SD har grävt gropen åt sig själv.

SVT fortsätter att försöka sätta käppar i hjulen för Sverigedemokraterna. Men SD själva svassar efter public service och bojkottar i sin tur de fria medierna i Sverige. Men trots att de får vad de förtjänar måste vi i alla fall ta deras parti mot SVTs utspel efter gårdagens slutdebatt.

PUBLIC SERVICE. Efter att statstelevisionen igår gick ut och tog avstånd från ett konstaterade av Jimmie Åkesson under slutdebatten måste vi återigen titta närmare på vissa begrepp samt den roll som Sveriges Television et consortes har att spela. Låt oss därför titta lite närmare på vad som sades och vad som skedde.

Detta är en artikel från Svegot Plus
SVTs avståndstagande har ingen grund och det är tydligt att deras aktivistiska journalistik ligger bakom gårdagens utspel. Bli plusprenumerant och vet mer.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!