Donald Trump: ”Jag är nationalist”

Vid ett möte under måndagen deklarerade president Donald Trump inför tusentals anhängare att han är nationalist, och han ställde nationalisterna mot globalisterna.

NATIONALISM. President Donald Trump gick till val på idén om att sätta USA främst men han har inte uttalat sig så tydligt i frågan om ideologisk hemvist som han gjorde på mötet i Houston, Texas, under måndagen. Han varnade där för de ”korrupta makthungriga globalisterna” och sa:

”Vet ni vad en globalist är? Det är en person som vill att det ska gå bra för hela världen men, ärligt talat, inte bryr sig särskilt mycket om vårt land.”

Sedan fortsatte han:

”Ni vet, det finns ett ord. Det har blivit lite gammalmodigt. Det är nationalist. Vi ska egentligen inte använda det ordet. Vet ni vad jag är? Jag är nationalist. Använd det ordet.”

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!