President Trump varnar antifa – de kan få stora problem framöver

USAs president varnade i en intervju den alltmer påstridiga våldsvänstern i landet för risken att deras motståndare ”mobiliserar” sig.

ANTIFA. Sedan Donald Trump valdes till president har vänstern blivit mer och mer våldsam. Dels attackeras konservativa och kristna som nyttjar sin yttrandefrihet, men också personer som uttrycker sitt stöd för president Trump och hans politik. ”Antifa”, som är samlingsnamnet för denna våldsbenägna vänster, ägnar sig också år att ockupera vägsträckor i en del städer och samhällsomstörtande verksamhet. Därtill pekar man ut polisen som en måltavla.

Under Trumps presidentskap har polisen runt om i landet varit mer konfrontativ mot dessa grupper och sammanstötningar äger oftare rum när polisen ska upprätthålla ordningen. Och nu varnar presidenten Antifa för risken att deras motståndare kommer mobilisera sig, och då väntar ”stora problem” för dem.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Var informera! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden ”prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!