Wall Street anpassar sig till #metoo – kvinnorna står som förlorare

För att inte riskera att anklagas för otillbörligt beteende eller sexuella övergrepp anpassar sig nu män i västvärlden. Och de stora förlorarna är kvinnorna.

#METOO. Tanken var antagligen god från början men när vänsterpöbeln kapade #metoo slutade det med att nästan vad som helst numera kan vara ett sexuellt övergrepp. Män må vara enkla varelser, men dumma är de inte och för att skydda sig mot konsekvenserna av feminismen sätter man nu in motåtgärder.

På Wall Street aktar sig männen noga för att inte hamna i någon situation som kan slå tillbaka mot dem. Bloomberg rapporterar att många män blivit skrämda av hur saker och ting spårade ur och resonerar nu att det är bäst att ta det säkra före det osäkra.

Därför är det nu slut med att som ensam man luncha tillsammans med en kvinnlig kollega. Inte heller vill man genomföra möten på tu man hand bakom stängda dörrar. Vid affärsresor bokar man helst en plats som inte är bredvid sin kvinnliga kollega och hotellrum bokas på olika våningar.

Vad som kommer ske i kölvattnet av #metoo är en ökad könssegregering. En chef konstaterade nämligen att det i dag till och med är en ”okänd risk att ens anställa en kvinna”.

Det sorgliga är att en liten toxisk feministisk minoritet har tillåtits förgifta hur män och kvinnor interagerar. För sanningen är ju den att majoriteten av båda könen är fullt normala. Män som grupp tafsar och beter sig inte illa lika lite som kvinnor i gemen missbrukar anklagelser om trakasserier och/eller övergrepp.

Men i en tid när ett ögonkast eller en positiv kommentar kan leda till anmälan och dom (eller karaktärsmord) finns det få sätt att skydda sig, förutom att helt sonika hålla sig borta från alla tillfällen som skulle kunna användas emot en.

Feministerna har alltså lyckats med att göra det svårare för kvinnor.

Dock finns det en ytterligare dimension av detta. När männen nu justerar sitt beteende och hur man interagerar med kvinnor så öppnar det upp dörren för anmälningar om diskriminering i stället. Att ett företag inte vill anställa en kvinna med examen från något av de vänsterliberala universiteten är fullt förståeligt, men i stället för anmälningar om sexuella trakasserier kommer då anklagelser om könsdiskriminering.

Kort sakt: hur man än vänder sig har man ändalykten bak, och det gäller för kvinnor också.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!