Daniels timme #9 – Alla är dumma i huvudet

Är Timo Räisänen medveten om demokratins baksidor? Det är hur som helst så jag tolkar texten i låten ”Makten och härligheten”. Vad tror ni? Jag pratar evolution med storhjärnade Johnny Lindén och han svarar äntligen på det vi alla undrat – är Magnus Söderman en lågintelligent apmänniska? Svaret kommer (inte) förvåna er. När jag ändå har lite tid över så passar jag på att gräva i gamla ordspråk. Vad har de för ursprung?

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!