Daniels timmes #10 – Etanol och mod

Fredagen är här och det är dags att förgifta sig med etanol, bete sig som en gris och sedan spendera de få kvarvarande timmarna av ledighet i bakfyllans ångestdimmor. Varför gör vi så här mot oss själva? Vi väger upp Daniels prat om dekadens med prat om mod, eftersom det är dags för ”Livet, döden och evigheten”. Ha en underbar helg och snälla – ta hand om er.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!