GMM299: Mångfald är något vi ska värna om

Med Magnus Söderman

Ord är viktiga och mångfald är bra. Sanningen är att nationalismen är den enda kraft som står upp för mångfalden och mångkulturen. Det är värt att påpeka. Klarspråk är viktigt varför Magnus i dag resonerar kring vad som verkligen kan rädda planeten och mänskligheten… det är inte att äta mindre med kött i alla fall.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Ur dagens program

Allt färre svenskar positiva till mångfald enligt undersökning från Gävle högskola. Men de har fel. Svenskar är och förblir positiva till mångfald, vilket är rätt och riktigt.

Efter luren:

Låt oss tala klarspråk, det är inte färre bilar eller mer grönsaker som behövs för att komma tillrätta med levnadsbetingelserna på vår jord. Om människan ska leva vidare – leva och inte bara existera – så kommer det att krävas något helt annat.

Musik i programmet:

  • Folkmusik – Låt till far
  • Carl Klang – All is Fair in Love and War

Med mera…

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!