Daniels timme #12 – Kriget mot vita

Martin och Daniel börjar sändningen med den traditionella koppen morgonkaffe. Är Facebook onda? Pågår det ett krig mot vita? Och när brukar Martin stiga upp ur sängen? Ämnet krig fortsätter sedan när vi hör Lennart Svensson berätta om den mycket fascinerande människan Gustav Vasa i ”Svenssons historia”.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
  • Köp ”Ett rike utan like” här.
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!