GMM301: Är massinvandringen verkligen det värsta?

Konsekvenserna av massinvandringen är uppenbara och ett tydligt hot utifrån, det går att hantera på olika sätt. Värre är den järnhäl som gjuts i detta nu på högskolorna, eller kanske är det en hög järnklack på ett par pumps?

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Ur dagens program

Hur ser vår framtid ut när de vänsterblivna unga (framförallt kvinnorna) får makt på riktigt? Detta oroar Magnus mer än massinvandringen. Vilket samhälle kommer hans son – din son – växa upp i?

Efter luren:

Det du kommer ångra en vacker dag är inte lika mycket de synder du begått utan de tillfällen du försatte. Magnus delar med sig av en anekdot och försöker motivera var och en att spänna bågen, utan att vara orolig för att strängen kanske brister.

Musik i programmet:

  • Docteur Merlin – Mon Pays Me Fait Mal
  • Rebel Son – Mary Emma and Demsey

Med mera…

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!