”Desmond is amazing” och drag-sajten för barn

Desmond Napoles är ett 11-årigt ”drag-barn”. Sådana borde inte kunna existera. Han har sagt att han vill starta ett nytt projekt, nämligen en mötesplats för andra likasinnade, där vuxna inte skall vara tillåtna med sina fördomar. En plats där drag-barn, ska kunna kommunicera fritt. Vad kan gå fel?

HBTQ-LOBBYN. Han kallas ”Desmond is amazing” men heter egentligen Desmond Napoles, är blott elva år gammal men redan en uppmärksammad drag-artist.

Trots sin unga ålder hävdar han och hans föräldrar att han är homosexuell. De uppfostrade honom som ”könsneutral” och menar att han redan som baby visade intresse för att klä sig i kvinnokläder. Föräldrarna drog då slutsatsen att han var transsexuell, men förra året avslöjade Desmond själv att han är ”gay”. Som elvaåring, en ålder där man givetvis inte är sexuell på något sätt. Får man verkligen hoppas.

Innan han ”kom ut” som homosexuell kontaktade föräldrarna en läkare för att diskutera könsoperation. Läkaren gav dem rådet att låta Desmond utvecklas naturligt eftersom han var så ung, och att de varken skulle uppmuntra eller avskräcka hans funderingar kring könstillhörighet.

Desmond blev tidigt exponerad för HBTQ-världen. Han har dansat i Pridetåg och på gayklubbar. Och han, eller vilka det nu är som styr denna cirkus, har fler projekt på gång.

Haus of Amazing

”Haus of Amazing” beskrivs som ”den första mötesplatsen endast för drag-ungdomar”. En mötesplats på internet som ska vara ”säker och positiv”. Helt skyddad från de vuxnas fördömande blickar.

Ingen över 20 år är nämligen välkommen. Detta innebär att medlemmar kan kommunicera ”fritt” och ”ärligt” med varandra.

I ”bästa” fall blir detta en plats där unga kan hjälpa varandra att bli än mer förvirrade i sin könsroll, och bli inspirerade att ta väldigt dåliga beslut. I värsta fall är detta en pedofils dröm. Mängder av unga pojkar och flickor som fått för sig att de är homo- eller bisexuella och helt fritt från vuxna som kan skydda barnen.

Men det finns ett ännu bättre alternativ. Att mötesplatsen helt enkelt inte blir av. Eftersom det har gått över ett år sedan instagram-kontot som är knutet till ”Haus of Amazing” postade något är det inte en omöjlighet.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!