Nej tack till jämställdhet i Afghanistan

Afghanska kvinnor med tillräcklig jämställdhet?

Sveriges feministiska regering med den feministiska utrikespolitiken och påverkansoperationer genom Sida för att sprida feminism röner inga framgångar. I Afghanistan, till exempel, vill man fortfarande inte ha ökade rättigheter för kvinnor. Tvärt om menar man, kvinnor har för långtgående rättigheter. Framförallt är det unga män som tycker så.

INTERNATIONELL FEMINISM. Två tredjedelar av de tillfrågade männen i Afghanistan tyckte att kvinnorna i landet redan har för långtgående rättigheter. Bland annat får de arbeta utanför hemmet och pyssla med politik. Över 25 procent av parlamentsledamöterna i landet är kvinnor.

Undersökningen, som är genomförd av organisationerna Promundo och UN Women omfattar, 2 000 afghaner. Intressant nog visar det sig också att det framförallt är unga män som tycker att det får vara nog med kvinnors rättigheter.

Det är inte utan att man osökt kommer att tänka på alla de ”unga, ensamkommande” afghanska män som kommit till Sverige och omfamnats av gråtmilda feminister. Om unga män i Afghanistan avfärdar jämställdheten som idé, hur resonerar alla de som tagit sig till Sverige. Skiljer de sig markant – är de kanske feminister? Kanske ändrades deras tankebanor så fort de satte fötterna på svensk mark.

Kanske spelar det ingen roll alls för öppna gränser-förespråkarna. Antagligen inte. Jämställdhet och feminism får ju stryka på foten när massinvandringen ska förfäktas.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!