Efter kronvittnen – nu ställs krav på anonyma vittnen

– Rättsstaten skakas i grundvalarna

När Stefan Löfven läste upp sin regeringsförklaring nämnde han i förbifarten att ett system med kronvittnen ska utredas. Detta är illa nog och ytterligare ett steg mot totalt anarkotyranni. Men som om det inte vore illa nog så ropas det nu på krav att Sverige också ska tillåta anonyma vittnen. Kraven kommer efter att det blir allt svårare att få personer att vittna mot kriminella, i takt med att rättsvårdande myndigheter kapitulerar.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Varför är kronvittnen och anonyma vittnen oacceptabelt? Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden ”prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!