GMM306: Står inbördeskriget för dörren?

Med Magnus Söderman

För många är det svårt att ta till sig, att vårt Sverige eller grannländer ute i Europa skulle kunna drabbas av ett inbördeskrig. Men varningarna har kommit från folk som vet och tecknen finns där. Från det till skvaller, något alla gör men som ingen borde. Magnus tar itu med denna fula och spridda ovana.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Ur dagens program

  • Ibland undrar man hur nära vi står ett inbördeskrig med medföljande extrema ansträngningar? Enligt somliga kommer de inte hända, enligt andra står det i farstun. Låt oss jämföra Sverige med Libanon med hjälp av en som var där.

Efter luren:

  • Att hörsamma traditionen är som att ha ett facit över vad som är bra och dåligt; hur vi bör vara och vad vi bör sky. Här kommer en skrevspark riktad till alla skvallerkärringar.

Musik i programmet:

  • Steve McDonald – I will fight in the war
  • Antica Tradizione – Il Suono Dell’Aurora

Med mera…

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!