GMM307: Nog märks den nationella renässansen!

Med Magnus Söderman

Gårdagens partiledardebatt gjorde Magnus på bra humör. Det fanns en del positiva saker att ta med sig. I dag får vi också serverade en del idéer om hur vi kan ge våra barn och unga en bättre och mer traditionell start i livet.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Ur dagens program

  • Den första partiledardebatten kom och gick. Vilka reflektioner kan göras och vilka slutsatser kan dragas. Magnus menar att det finns en hel del trots allt, som därtill bådar gott.

Efter luren:

  • Vi klagar ofta över vad våra barn och ungdomar får itutade i sig. Och visst är det svårt att konkurrera med etablissemanget. Men vad gör vi själva för att ge dem något annat? Tar vi vårt ansvar så finns det mycket, men det kräver en hel del av oss själva.

Musik i programmet:

  • Carl Klang – I want to be an extremist
  • Zyklon Boom – Ungdomsas

Med mera…

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!