Daniels timme #20 – Ära

Fredagar är dagar för de stora frågorna. Anders Nilsson och Daniel försöker reda ut vad ”ära” innebär och hur vi kan leva ett ärofyllt liv. Men först blir det givetvis veckans låt från Midgård Records, Daniel berättar om en mardröm och om en vän som tagit ett oerhört viktigt beslut.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
  • Veckans låt köper du hos Midgård Records (Midgaardshop)

 

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!