Daniels timme #21 – S.T.O.P

Förra veckan var min måndag en så kallad skitdag. Av en ren slump bläddrade jag samma dag igenom arméns överlevnadshandbok och noterade att överlevnadstips kan användas även vid dagar då allt verkar gå emot en. Sedan diskuterar jag och Lindén hur vi ska göra med knarkproblemet. Som vanligt är Lindéns lösning lika genomtänkt som radikal.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
  • Arméns överlevnadshandbok (PDF)
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!