Daniels timme #24 – Anders Klarström

Anders Klarström är en av de ytterst få personer som var med och byggde upp Sverigedemokraterna. Många av oss ser med oro på deras utveckling 2019, men äras den som äras bör. Och Klarström bör absolut äras. Hör honom berätta om hur det politiska arbetet gick till på den tiden, och hur det kommer sig att han lade pianokarriären på hyllan och istället offrade allt för svenska folket.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!