Daniels timme #48 – Johnny och Klaus!

Jag är tillbaka och med mig har jag min timme! I dessa förändringarnas tider är det skönt med lite rutiner, och därför kör vi både Johnny Lindén och Klaus kvart. Johnny firar 50 krönikor och Klaus förklarar varför en svag valuta knappast är något att fira.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!