Daniels timme #52 – Vem är Jalle Horn?

Plötsligt hade en ny röst slunkit in i Radio Svegot, efter att under lång tid har skrivit för tidningen. Men vem är Jalle Horn? Vi satte oss ned tillsammans för att försöka hitta ett svar på denna gåta. Samtalar gör jag även med Johnny Lindén, och denna veckan har vi hela två krönikor att ta oss igenom tillsammans. Och! Han har varit saknad, men nu är han tillbaka: Klaus med sin kvart! Fullt med vita, heterosexuella, medelålders män med andra ord. Och som bonus: Daniel gnäller över sitt ryggont i över 10 minuter.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Svegot Plus

Betala för ett år
kr 995
00
Årsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Populärast

Vän av Svegot

För dig som vill stötta extra
kr 499 Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!